«Ημερομηνία ορόσημο η 3η Σεπτεμβρίου»

 Ως ημερομηνία ορόσημο της ελληνικής ιστορίας χαρακτήρισε την 3η του Σεπτέμβρη ο Χρήστος Αηδόνης με αφορμή τα αυριανά εγκαίνια του κόμματος της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα».

«Η 3η του Σεπτέμβρη αποτελεί μια ημερομηνία ορόσημο της ελληνικής ιστορίας. Σήμερα για μας, για τον κάθε δημοκράτη πολίτη αποτελεί μια πρόκληση.

Η ανάγκη για την επανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης είναι αδήριτη. Η Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της, έθεσε ως προτεραιότητα την ικανοποίηση αυτού του στόχου», ανέφερε αρχικά ο γραμματέας του κόμματος «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα».

Συνεχίζοντας ο Χρήστος Αηδόνης είπε: «Σήμερα, μπροστά σε αυτήν την πρόκληση, επιλέγουμε την αυριανή μέρα , ως μέρα εγκαινίων των πολιτικών μας γραφείων και παρουσίασης των προτάσεων μας, για την αναθεώρηση του Συντάγματος .Είναι μια επιλογή που σηματοδοτεί, ότι η 3η του Σεπτέμβρη ανήκει σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και επιδιώκει να αποτελέσει την αρχή για μια νέα προσπάθεια αναγέννησης και συσπείρωσης».

Κλείνοντας, ο κ. Αηδόνης δήλωσε ότι «είναι βαθιά η πεποίθηση μας, ότι η ενότητα της δημοκρατικής παράταξης μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από σκληρές και επίμονες διαδικασίες, μέσα στις οποίες θα κυριαρχήσει η πολιτική και όχι η ανάγκη διευθέτησης των μικροαναγκών των πολιτικών της προσώπων. Σε αυτήν την προσπάθεια δηλώνουμε “ΠΑΡΩΝ” και καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες που πιστεύουν πως η χώρα δεν πρέπει να κυβερνιέται από τα άκρα.

Αύριο τα εγκαίνια

Στο μεταξύ, το μεσημέρι της Τρίτης, η Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα θα εγκαινιάσει τα γραφεία της στην οδό Αμερικής.

Στις 3/9/2013 στις 12:00 η Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα θα εγκαινιάσει τα γραφεία της στην οδό Αμερικής και, ταυτοχρόνως, δίνοντας νόημα στη διπλή επέτειο, για τη Δημοκρατική πορεία της χώρας αλλά και της δημοκρατικής παράταξης Ανδρέας Λοβέρδος θα καταθέσει τις προτάσεις του κόμματος για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

«Η Γ´ Ελληνική Δημοκρατία πρέπει να παραχωρήσει τη θέση της στην Δ´ Ελληνική Δημοκρατία. Για να γίνει, όμως, αυτό χρειαζόμαστε μια αλλαγή του Συντάγματος με επίκεντρο τα πραγματικά προβλήματα της χώρας και του πολίτη, που αφορούν τη Διοίκηση και τη Δικαιοσύνη ως βασικούς μοχλούς της ανάπτυξης και της αλληλεγγύης. Σε αυτή την προσπάθεια θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ως Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του κόμματος.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα