Αρχίζει και γίνεται εκνευριστικός!

 

Αυτό είναι το κακό με τον Ολυμπιακό. Απομακρύνεται καμιά δεκαριά βαθμούς κάθε Γενάρη και μετά τρώγεται με τα ρούχα του. Κάνει ένα ή δύο αρνητικά αποτελέσματα το τρίμηνο και δεν ξέρει πώς να τα διαχειριστεί. Έχει έναν προπονητή που – επιτέλους – χρησιμοποιεί τους Έλληνες πιτσιρικάδες, αλλά την ίδια ώρα δεν κάνει καλό κουμάντο με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και αυτό δεν αρέσει στον κόσμο.

Επιπλέον, η ομάδα του Πάουλο Μπέντο δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο. Και όσο περνάνε οι εβδομάδες, χάνονται και τα επιχειρήματα του Πορτογάλου, το ότι δηλαδή πέρασε στους ομίλους, προχώρησε στους «32», ενώ είναι πρώτος και με διαφορά στο πρωτάθλημα. Είναι πρώτος με διαφορά επειδή οι υπόλοιποι είναι «κουτσά άλογα», ενώ στην Ευρώπη απλά υπερκέρασε άπειρες και αδύναμες όπως η Αρούκα, η Γιουνγκ Μπόις και η Αστάνα.

Κι αν ο Ολυμπιακός είχε απλά κάποιες αγωνιστικές αδυναμίες, ίσως ο κόσμος να του τα συγχωρούσε, αλλά η συμπεριφορά του είναι αυτή που αρχίζει να εκνευρίζει. Δεν είναι μόνο άκομψος με τον Τσόρι ή τον Μάριν ή τον Φορτούνη. Είναι και με τον κόσμο, είναι και με τον Τύπο. Απαντήσεις του στυλ «Δεν πήρα τον Ανσαριφάρντ γιατί μπορούσα να πάρω μόνο 18 παίκτες» σε Συνεντεύξεις Τύπου δείχνουν ασέβεια προς τους φίλους του Ολυμπιακού που πραγματικά ήθελαν να μάθουν το σκεπτικό του.

Ο πόλεμος έχει ξεσπάσει και ο «ερυθρόλευκος» Τύπος δεν δείχνει καθόλου ικανοποιημένος με τον Μπέντο!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα