Διέλυσε τον Λεβαδειακό ο Πανιώνιος, 1-4!

Νέα συντριβή για τον Λεβαδειακό που παραπαίει και μεγάλη νίκη για τον Πανιώνιο με 1-4, που τον διατηρεί σε τροχιά Play Off. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης με αυτό το «διπλό» στη Βοιωτία έφτασε τους 21 βαθμούς στο πρωτάθλημα και έδειξε για μία ακόμη φορά πως μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους κάτι καλό.

Σημείο-κλειδί του αγώνα ήταν σε κάθε περίπτωση το δεύτερο γκολ των «κυανέρυθρων». Στο 36’ ο Ρισβάνης έκανε το 0-1, στο 43’ ο Πέτρος Γιακουμάκης ισοφάρισε για το Λεβαδειακό, αλλά ο Πανιώνιος πρόλαβε πριν από την ανάπαυλα να κάνει το 1-2 με τον Κόρμπο και να πάει στα αποδυτήρια με ψυχολογικόαβαντάζ!

Ο Μασούντ στο 50’ και ο Μπεν στο 60’ έδωσαν διαστάσεις στο σκορ και σίγουρα ξεκινά εποχή προβληματισμού στον Λεβαδειακό μετά την τρίτη συνεχόμενη τεσσάρα!

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Καραχάλιος (57’ Μάγκας), Καλτσάς (57’ Καψάσκης), Τόνι Σίλβα, Ζεζίνιο, Γιακουμάκης (79’ Σένκα), Μάντζιος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούντ (89’ Σαββίδης), Φούντας (77’ Μασούρας), Μπεν (86’ Βουκελάτος), Ανσαριφάρντ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα