Κούδας: «Ο Σαββίδης δεν έχει διώξει ακόμη τα καρκινώματα από τον ΠΑΟΚ»

Η ζωντανή σημαία του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Κούδας, μίλησε στο ραδιόφωνο του Sport FM και στην εκπομπή των Ντέμη Νικολαΐδη και Αλέξη Σπυρόπουλου, και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη. Δήλωσε, μάλιστα, πως υπάρχουν ακόμη «καρκινώματα» στο σύλλογο τα οποία δεν έχει καταφέρει – ίσως λόγω απόστασης – να τα διώξει:

«Λόγω απόστασης του είναι δύσκολα να κάνει αρκετά πράγματα ως πρόεδρος, αλλά έχει αρχίσει να καταλαβαίνει. Φέτος έχει κάνει αρκετά πράγματα αλλά ακόμη δεν έχει εξαφανίσει να καρκινώματα που υπάρχουν. Μπορεί να το κάνει όμως, έχει και το DNA το ποντιακό που βοηθά. Αλλά έχει και κάποια κατάλοιπα από την Ρωσία και να ξέρετε, καταλαβαίνει ελληνικά. Είναι ένας άνθρωπος που απέκτησε την τρέλα του ΠΑΟΚ και θέλει να κάνει το σωστό για την ομάδα. Αλλά δυστυχώς ξέρετε στη χώρα μας δεν μας αφήνουν και μπαίνουν εμπόδια και οι καλοθελητές. Μόνοι μας βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας

Κάποιοι δεν αναλογίζονται ότι σήμερα ΠΑΟΚ θα είχε την τύχη του Άρη, του Ηρακλή ή της ΑΕΚ πριν δύο χρόνια, αν δεν ήταν ο Σαββίδης. Το θέμα της επικοινωνίας, Αλέξη, ορισμένα πράγματα είναι απλώς για να τα περνάμε έτσι στον κόσμο, όπως το θέμα με τον Τζαβέλλα. Σε τέτοιες περιπτώσεις ένα τέτοιο πρόβλημα πρέπει να το αφήνουμε μέσα στην ομάδα και να το αφήνουμε μέσα στην ομάδα και να το λύνουμε εκεί.»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα