Η σκοτεινή πλευρά του Μέσι

Στον «πλανήτη» Μέσι δεν είναι όλα τόσο ειδυλλιακά όσο τουλάχιστον παρουσιάζονται στα ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια.

Αυτό υποστηρίζει το σημερινό δημοσίευμα της «El Confidecial», σύμφωνα με το οποίο ο Αργεντινός όχι απλά είναι αυτός που έχει υπό την ηγεσία του τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα αλλά πολλές φορές φτάνει σε σημείο να προσβάλλει τους συμπαίκτες του, εκμεταλλευόμενος της ασυλίας που απολαμβάνει.

Το μέσο δικαιολογεί το γεγονός ότι όλα αυτά δεν έβλεπαν τα προηγούμενα χρόνια το φως της δημοσιότητας λόγω κάποιας μορφής «Omerta» («Νόμος της Σιωπής») που είχε επιβάλλει στα αποδυτήρια ο Πεπ Γουαρντιόλα. Η «El Confidecial» τονίζει ότι οι Άλεξ Γκριμάλντο και Ζεράρ Ντεουλοφέου εκμυστηρεύτηκαν διάφορα περιστατικά κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους με την Εθνική Ισπανίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19 το περασμένο καλοκαίρι.

«Τι κάνεις; Είσαι νέος, είσαι ένα τίποτα, οπότε πέρνα μου τη μπάλα, επειδή είσαι εδώ για να παίζεις για μένα», φέρεται να έχει πει ο Μέσι στον Τέγιο, με την προσβολή αυτή να κάνει μάλιστα τον νεαρό Ισπανό άσο να ξεσπάσει σε κλάματα, αφού περίμενε ότι η κατάσταση θα είναι διαφορετική και ο αρχηγός της ομάδας θα τον στήριζε.

Η εφημερίδα αποκάλυψε επίσης ότι και ο Αλέξις Σάντσες αποτέλεσε ένα ακόμα «θύμα» της του χαρακτήρα του Αργεντινού:

«Βλέποντας πόσο κακός είσαι, δεν μπορώ να καταλάβω πως κοστίζεις τόσο πολύ. Δεν σκοράρεις αρκετά οπότε πέρνα μου τη μπάλα».

Μένει να φανεί ποια θα είναι η απάντηση της Μπαρτσελόνα αλλά και του ίδιου του παίκτη στο σημερινό δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα