Και τώρα Μαρίνος Ουζουνίδης!

Να τος! Γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, ξέρει τι θα πει Παναθηναϊκός και έρχεται τρέχοντας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται πως θα είναι ο καινούριος προπονητής των «πρασίνων» κι αν ήξερε και τη… γλώσσα των παικτών του ΠΑΟ θα ήταν η καλύτερη επιλογή.

Ο Ουζουνίδης ήταν αναμενόμενο πως θα έπιανε σύντομα δουλειά σε μεγάλη ελληνική ομάδα και απλά περίμενε να δει που θα πέσει η μπίλια. Τελικά έκατσε στο πράσινο, στο… «ζερό» δηλαδή, στον Παναθηναϊκό του απόλυτου μηδενός.  Δεν μπορεί να αποτύχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε μία ομάδα που προέρχεται από μία νίκη στα εννέα τελευταία παιχνίδια της.

Ο 48χρονος προπονητής, βέβαια, δεν θα πετύχει εννέα νίκες στα επόμενα εννέα παιχνίδια του, αλλά όπως και να έχει, σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός, είναι σίγουρα ικανός να πετύχει μία σχετική ανόρθωση. Το πρόβλημα είναι ότι θα συναντήσει ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών που δεν θα τον κοιτάξει με καλό μάτι.

Για να δούμε αν ο Ουζουνίδης των Ελλήνων στον Πανιώνιο θα καταφέρει να πετύχει αντιστοίχως καλή δουλειά με τον Ουζουνίδη των ξένων στον Παναθηναϊκό. Το σίγουρο είναι πως οι δανεικοί του Στραματσιόνι μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και κάποιοι αξιολογότατοι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Νέας Σμύρνης στη λίστα του Μαρίνου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Πανιώνιος θα του κάνει εκπτώσεις…

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, αλλά υπάρχει μία εκκρεμότητα, καθώς ο Ουζουνίδης έχει ζητήσει συγκεκριμένη σύνθεση όσον αφορά στο επιτελείο του, ενώ στο παρελθόν έχει επίσης μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με μεγάλη ελληνική ομάδα και στο τέλος είχε αρνηθεί…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα