Όλα για την πρόκριση

Σε μια διαφορετική χρονική συγκυρία δεν θα είχε περάσει στον ΠΑΟΚ αναίμαχτα η ήττα από τον Παναιτωλικό με κατεβασμένα χέρια.

Το παιχνίδι με τη Σάλκε αναγκάζει τους πάντες όμως να προχωρήσουν στην επόμενη μέρα γιατί αν μείνουν διοίκηση και τεχνική ηγεσία στο ματς του Αγρινίου τότε η πρόκριση θα χαθεί πριν ακόμα ξεκινήσει το ματς της Τούμπας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Χουμπ Στέφενς δεν εξέφρασε τα παράπονά του στους παίκτες του αλλά και για το τι θα πρέπει να διορθωθεί ειδικότερα στην νοοτροπία συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα, με άμεσο τρόπο στους συνεργάτες μίλησε για την ανάγκη μεταγραφών, με ποδοσφαιριστές που θα έχουν το πνεύμα του νικητή, όπως ο Μίροσλαβ Στοχ που για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του.

Όπως προείπαμε όμως, όσα έγιναν στο Αγρίνιο αποτελούν παρελθόν και ήδη ο Ολλανδός σκέφτεται την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους Γερμανούς.

Αυτή δεν αναμένεται να έχει αλλαγές, πέραν των αναγκαστικών, αφού Λίνο, Λόρενς και εσχάτως ο Λάζαρ έχουν τεθεί νοκ-άουτ.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Χακόμπο, και από τα δεξιά προς τα αριστερά της άμυνας θα είναι οι Κίτσιου, Κατσουράνης, Βιτόρ και μάλλον Σκόνδρας αφού ο Σπυρόπουλος δεν υπολογίζεται, στα αμυντικά χαφ Κάτσε και Τζιόλης, μεσοεπιθετικά κατά πάσα πιθανότητα ο Λούκας θα βρίσκεται πίσω από τον Σαλπιγγίδη, με αριστερά τον Στοχ και δεξιά τον Ολίσε. Υπάρχει βέβαια και το σενάριο να αγωνιστεί στα δεξιά ο Σαλπιγγίδης και με κορυφή τον Αθανασιάδη. Περισσότερα θα φανούν πάντως στη σημερινή προπόνηση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα