Αρχίζει το «μασάζ» για τους αντάρτες

 Εκρηκτικό είναι το κλίμα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας εξαιτίας του «ξεπαγώματος» των πλειστηριασμών στη πρώτη κατοικία. Οι φωνές των γαλάζιων βουλευτών πληθαίνουν καθημερινώς και αυτές οι αντιδράσεις έχουν προκαλέσει έντονους «πονοκεφάλους» στο επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά.

Οι συνεργάτες του προέδρου της Ν.Δ. και πρωθυπουργού της χώρας έχουν συνειδητοποιήσει ότι η κατάσταση είναι δύσκολη και αρχίζουν άμεσα ραντεβού και επαφές στο Μαξίμου ή στη Συγγρού, τόσο για ενημέρωση όσο και για να πείσουν τους βουλευτές, ότι οι πλειστηριασμοί θα πρέπει να τεθούν εκ νέου σε ισχύ.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά σήμερα κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου αναφερόμενος στο θέμα των πλειστηριασμών. «Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα που θέλω να το δω προσωπικά και σε βάθος και δεν μπορεί να συζητηθεί επί του παρόντος»

 Πέρασαν από τα γραφεία Κακλαμάνης, Βούλτεψη, Βλάχος

 

Νικήτας Κακλαμάνης, Σοφία Βούλτεψη, Γιώργος Βλάχος, Βύρωνας Πολύδωρας, Μιχάλης Ταμήλος, Γιώργος Κοντογιάννης, Φεβρωνία Πατριανάκου, Κατερίνα Παπακώστα και Κώστας Κασταφάδος είναι οι βουλευτές που λένε «όχι» στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις πρώτοι ανέβηκαν σήμερα το πρωί τα σκαλιά της Συγγρού για μία πρώτη ενημέρωση ενώ έπεται συνέχεια τις επόμενες ημέρες.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα