Νέο σόου Πολάκη: Λείπει μια γάζα και τα “βοθροκάναλα” της διαπλοκής” το μεγαλοποιούν

Νέο σόου έδωσε ο Παύλος Πολάκης που επιτέθηκε εκ νέου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε συγκέντρωση στη πλατεία της Νέας Σμύρνης. Eιδικότερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατηγόρησε τα κανάλια ότι παρουσιάζουν λανθασμένη εικόνα της κατάστασης στην υγεία. Τα αποκάλεσε κατά τον προσφιλή του τρόπο “βοθροκάναλα της διαπλοκής”».
Ο Παύλος Πολάκης είπε: «Αν λείπει μια γάζα από κάποιο νοσοκομείο, μεγαλοποιούν το γεγονός και αποσιωπούν το ότι το σύστημα Υγείας έχει στελεχωθεί με 1.200 επικουρικούς, 380 από παλαιότερες προκηρύξεις, έχουν εγκριθεί πιστώσεις για άλλους 280 από παλαιότερες προκηρύξεις, τον τελευταίο μήνα έχουν προκηρυχθεί 760 θέσεις μόνιμων γιατρών, αρχίζουν και έρχονται οι 985 του Νοεμβρίου, ενώ αρχίζουν και υπογράφονται τα απαραίτητα για την στελέχωση 100 κρεβατιών μονάδων εντατικής θεραπείας».

Για τις τηλεοπτικές άδειες είπε χαρακτηριστικά: «Ο διαγωνισμός είναι πλειοδοτικός. Όποιος πληρώσει περισσότερα θα πάρει την άδεια και με τις υπόλοιπες προϋποθέσεις: εργασιακά, κλπ. Θέλει κάποιος να κάνει κριτική στην κυβέρνηση; Εμείς λέμε “βεβαίως”, αλλά θα πληρώσει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα