Της… ίωσης το κάγκελο

Μόδα έγιναν οι ξαφνικές αρρώστιες στην πρεμιέρα της Super League αφού Πανιώνιος και Βέροια, χαρακτήρισαν κρυωμένους τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν με ΟΦΗ και Πλατανιά αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μενδρινός δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο Ηράκλειο με την υπόλοιπη αποστολή καθώς παρατηρήθηκε πρόβλημα με το δελτίο του, με τη νεοσμυρνιώτικη ΠΑΕ να τονίζει ότι ο παίκτης έμεινε εκτός λόγω γαστρεντερίτιδας. Ωστόσο, η προσπάθεια της διοίκησης να καλύψει τα αδικαιολόγητα δεν πείθει, αφού είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι υπάρχει θέμα με το συμβόλαιο του Έλληνα χαφ.

Λόγω της γνωστής μη αδειοδότησης της ΠΑΕ υπάρχει περιορισμός στις ανανεώσεις συμβολαίων και στις μεταγραφές (μέχρι τρεις) παικτών άνω των 24 ετών (έχει ήδη πάρει τους Ριβέρο, Λάσνικ). Η θέση του Πανιωνίου είναι ότι ο 28χρονος μέσος έχει ανανεώσει από την προηγούμενη σεζόν, αλλά αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, τότε γιατί δεν έχει εκδοθεί ακόμα το δελτίο του ποδοσφαιριστή;

Πιθανότατα, η γκάφα ολκής που ενδεχομένως έχουν υποπέσει οι Νεοσμυρνιώτες εντοπίζεται στο γεγονός ότι κατέθεσαν το νέο του συμβόλαιο μετά τις 31 Ιουνίου με συνέπεια να μην λογίζεται ως ανανέωση αλλά ως νέα μεταγραφή.

Η περίπτωση με τους τρεις παίκτες της Βέροιας δεν είναι ανάλογη (Ορέστες, Μπάρμπα και Όστοϊτς) αφού η ΠΑΕ έχει εξασφαλίσει αδειοδότηση και έτσι προκαλούνται εύλογα ερωτηματικά γιατί δεν έχουν εκδοθεί ακόμα τα δελτία των τριών ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα