Το τραγικό τέλος του Άντον Γέλτσιν

Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΤΡΕΚ ΣΥΝΕΘΛΙΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΗΡΙΩΔΕΣ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ

Τραγικό δυστύχημα για τον 27χρονο Άντον Γέλτσιν ο οποίος έχασε τη ζωή του, ενώ είχε κατέβει από το αυτοκίνητό του. Η αστυνομία του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι το αμάξι για άγνωστους προς το παρόν λόγους, κύλησε προς το μέρος του ηθοποιού και με τους 2,5 τόνους του, τον συνέθλιψε στον φράκτη του σπιτιού του.

Ο 27χρονος πρωταγωνιστής του “Σταρ Τρεκ” κατέβηκε από το τζιπ μάρκας Grand Cherokee, προκειμένου να κλείσει την πόρτα πίσω του. Ωστόσο, το αυτοκίνητο κύλησε προς το μέρος του λόγω του κατηφορικού εδάφους, με αποτέλεσμα να τον εγκλωβίσει. Ο θάνατός του επήλθε λόγω ασφυξίας και φίλοι που τον βρήκαν εγκλωβισμένο στα κάγκελα, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η Fiat Chrysler τον Απρίλιο είχε ανακαλέσει περισσότερα από 1,1 εκατ. αυτοκίνητα και  SUV σε όλο τον κόσμο, επειδή υπήρχε ο κίνδυνος τα οχήματα να κυλήσουν μετά την έξοδο του οδηγού απ’ αυτά.

Αυτό δείχνει πως συνέβη και στην περίπτωση του Γέλτσιν. Ήδη η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε ενδελεχή έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα