Εξετάζει Κυριάκο Παπαδόπουλο η Σίτι

Τα κενά που παρατηρούνται στην αμυντική γραμμή της Μάντσεστερ Σίτι θέλει να καλύψει το συντομότερο δυνατό ο προπονητής του αγγλικού συλλόγου, Μανουέλ Πελεγκρίνι, που δεν έχει μείνει καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα των στόπερ του στα φιλικά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο διακαής πόθος του πρώην τεχνικού της Μάλαγα είναι ο Πέπε από τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει περίπτωση οι Μαδριλένοι να τον πουλήσουν, οι «σίτιζενς» δεν χάνουν χρόνο και στρέφονται στις υπόλοιπες λύσεις, εκ των οποίων η επικρατέστερη είναι του Κυριάκου Παπαδόπουλου, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα μεταφέρουν σήμερα βρετανικά ΜΜΕ.

Από την πλευρά της η Σάλκε, συμβιβάζεται ότι δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στην καριέρα του Έλληνα σέντερ μπακ και απλά είναι αποφασισμένη να αποκομίσει το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος. Πώς θα γίνει αυτό; Βάζοντας φυσικά τη Λίβερπουλ (που επίσης ενδιαφέρεται για τον Παπαδόπουλο) και τη Σίτι σε διαδικασία πλειστηριασμού και να βγει κερδισμένη.

«Υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για αυτό τον παίκτη», ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Χορτστ Χελντ και πλέον αναμένονται οι εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα