Πάγωσε η Μενεγάκη: Τι έδειξε από την προσωπική της ζωή ο σκηνοθέτης και δεν έπρεπε

Με ασφαλιστικά μέτρα έχει κινηθεί προς τα ΜΜΕ η Ελένη Μενεγάκη, απαγορεύοντάς τους ρητά και κατηγορηματικά να δημοσιεύουν φωτογραφίες των παιδιών της. Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί, ότι ο σκηνοθέτης της θα έδειχνε την εικόνα των ανήλικων παιδιών της στον αέρα της εκπομπής, γνωρίζοντας το θέμα που υπάρχει .

Ήταν τη στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη ενώ κάτι έβλεπε στο tablet της, εκείνο κόλλησε και το πάνελ της την προέτρεψε να πατήσει ένα στρογγυλό κουμπί για να επανέλθει. Μόνο που με το που έκανε η παρουσιάστρια, φάνηκε το φόντο που έχει στο tablet της, και αυτό που ακολούθησε προκάλεσε την οργή της.

Η παρουσιάστρια είχε βάλει μία προσωπική της φωτογραφία, είχε βάλει τα δύο από τα τέσσερα αγγελούδια της, τον Άγγελο να κρατά στην αγκαλιά του την Μαρίνα και μάλλον ήταν στα Άχλα τη μέρα της βάπτισης της μικρής. Τα παιδιά της φάνηκαν σε κοντινό πλάνο και η Ελένη δε πίστευε αυτό που είχε συμβεί στον αέρα της εκπομπής της. « Τι έκανες; Τι έκανες;» αναφώνησε η Ελένη που έχει απαγορεύσει να δημοσιεύονται φωτογραφίες των παιδιών της και αμέσως σηκώθηκε εκνευρισμένη και άλλαξε θέμα…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα