Πρωτοφανείς καταστάσεις: Ο υφυπουργός «διαπραγματεύεται» το διαιτητή του τελικού

Ο διασυρμός του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχει τέλος… Ο τελικός του κυπέλλου στο ποδόσφαιρο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο αχανές ΟΑΚΑ και σαν να μην έφτανε αυτό, ο υπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, σε μία ακόμη παγκόσμια πρωτοτυπία, «διαπραγματεύεται» με την ΕΠΟ για τον ορισμό του διαιτητή!

Ο Κοντονής θέλει ξένο διαιτητή και η Ομοσπονδία Έλληνα και δη τον Τάσο Σιδηρόπουλο. Όλα αυτά συμβαίνουν δέκα μόλις ημέρες πριν τη διεξαγωγή της… γιορτής του ποδοσφαίρου, την οποία στην Ελλάδα, οι αρμόδιοι κατάφεραν να μετατρέψουν  σε εφιάλτη και σε παγκόσμιο διασυρμό – έναν ακόμη – του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σαν να μην συμβαίνει τίποτα, οι ποδοσφαιρικές αρχές και η Πολιτεία παραδέχονται την ανικανότητά τους να διοργανώσουν ένα παιχνίδι και να διαφυλάξουν την ασφάλεια των φιλάθλων. Αντί, λοιπόν, να σκεφτούν ακόμη και την παραίτησή τους, προσπαθούν να «καπελώσουν» όσο περισσότερο μπορούν το παιχνίδι, καθιστώντας πρωταγωνιστές ενός τελικού κυπέλλου τον διαιτητή και τον ορισμό του και βέβαια τους χούλιγκαν, καθώς για 300 άτομα, θα στερηθούν το μεγάλο αυτό ματς πάνω από 50.000 φίλαθλοι.

Συγχαρητήρια κύριοι. Αποτύχατε για μία ακόμη φορά. Όμως μην πτοείστε, συνεχίστε σαν να μην συμβαίνει τίποτα…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα