Τέλος οι δανεισμοί στη Super League

Συνέντευξη στη εφημερίδα Real News παραχώρησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, στην οποία προανήγγειλε δύο σπουδαίες αλλαγές που σίγουρα θα αλλάξουν την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η μία αφορά στην απαγόρευση δανεισμού παικτών ομάδων της Super League σε άλλες ομάδες της ίδιας κατηγορίας! Προφανώς κάτι τέτοιο αλλάζει τις ισορροπίες, αφού οι πιο «δυνατοί» χάνουν τη δυνατότητα να έχουν μεγάλα ρόστερ, εκτός αν επιλέγουν να παραχωρούν ποδοσφαιριστές σε μικρότερες κατηγορίες ή στο εξωτερικό.

Η άλλη αλλαγή αφορά στο δικαίωμα δημιουργίας β’ ομάδας για κάθε ΠΑΕ, η οποία θα δικαιούται να μετάσχει μέχρι την αμέσως χαμηλότερη κατηγορία και στην οποία θα αγωνίζονται μόνο Έλληνες παίκτες. Δεν αναφέρθηκε στο Κύπελλο και στο αν θα δικαιούνται να συμμετάσχουν.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού επιβεβαίωσε ότι ο τελικός του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί με μαθητές (άγνωστο ακόμη που), ενώ προειδοποίησε τους παράγοντες που διαμαρτύρονται για τους τακτικούς δικαστές ότι θα υποστούν κυρώσεις αν συνεχίσουν…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα