Αποκλειστικό: Ξεσπάει γνωστός λαϊκός-νησιώτης τραγουδιστής: Τον διασύρουν ως χρήστη ναρκωτικών

 

Αν και ο τραγουδιστής φημίζεται ότι είναι «σκληρόπετσος» και δεν ιδρώνει το αυτί του στα κακόβουλα σχόλια που κατά καιρούς έχουν εξαπολύσει κάποιοι εναντίον του, το νέο συκοφαντικό κρούσμα τον έχει βγάλει από τα ρούχα του. Όντας πατέρας τεσσάρων παιδιών, και οικογενειάρχης πάνω από όλα, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του σε ότι αφορά την ηθική του υπόληψη.

Ο Ματθαίος Γιαννούλης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook κατήγγειλε δημόσια το ύπουλο παιχνίδι διασυρμού που του παίζει εδώ και λίγες μέρες, αυτός που δεν του δάνεισε χρήματα, ώστε να τον κατηγορεί ότι είναι πρεζάκιας.

«Επειδή δεν του δάνεισα χρήματα με κατηγορεί στο διαδίκτυο ότι είμαι πρεζάκιας και μέρος του συστήματος! ΠΟΣΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ;;;;;;;;;;;;;; Μήπως τελικά πρέπει να γίνω καλόπαιδο να τα οικονομώ και στα αρχίδια μου όλα κι όλοι;;;;; Μήπως τελικά δεν άξιζαν πολλά από όσα έκανα; Μήπως τελικά πρέπει να πάψω να μαι γνήσιος κι αρσενικός;;; Μήπως τελικά η κακομοιριά και η βρωμογυφτιά κάποιων δεν συμβαδίζει με την κιμπαριά και τη γνησιότητα;;;;» ξέσπασε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής νησιώτης τραγουδιστής.

Της Σπυριδούλας Κάμπου-Ζαράγκα

γιανοθσλισσσ

γιαινοθλισσ 12115878_1520137504974647_3669241324583013722_n

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα