Δεν δείχνει να συνέρχεται!

Πάει, πέρασε αυτό το καλό διάστημα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, από τα μέσα του Δεκέμβρη μέχρι και το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Το κακό, όμως, δεν είναι αυτό. Το κακό για την Ένωση είναι ότι το διάστημα αυτό πέρασε και… πάλιωσε και η ομάδα δεν δείχνει να ξεπερνά την –ενδεχομένως – φυσιολογική κοιλιά που επήλθε μετά το τέλος των ντέρμπι και της διακοπής του Κυπέλλου.
Αρχικά φάνηκε να υπάρχει «ξενέρωμα» και ένα αίσθημα ότι η ομάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της μετά το τρία επί τρία στα ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Αυτό εν μέρει ήταν δικαιολογημένο. Ωστόσο, το ντεφορμάρισμα είναι παρατεταμένο και πλέον αδικαιολόγητο. Με ομάδες αδιάφορες, η ΑΕΚ που θεωρητικά ενδιαφέρεται για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία, δείχνει ικανή να χάσει τη δεύτερη θέση ακόμη και από τον Πανιώνιο τον οποίο υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική.
Ο Πογιέτ δεν έχει χάσει το παιχνίδι, εδώ που τα λέμε εξακολουθεί να εφαρμόζει την τακτική που θεωρεί ότι μπορεί να υπηρετήσει καλύτερα το ρόστερ του, δηλαδή «απόλυτη συγκέντρωση στην άμυνα και ένα γκολ στην επίθεση είτε έτσι, είτε αλλιώς θα μπει». Ωστόσο, στα εκτός έδρας ματς που η ομάδα του δε βάζει νωρίς γκολ δεν μπορεί να εξασφαλίσει τη νίκη και αυτό είναι κανόνας! Ταιριάζει στην ΑΕΚ αυτή η φιλοσοφία του Ουρουγουανού; Ότι και να πιστεύουμε εμείς, το θέμα είναι τι πιστεύει η διοίκηση…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα