Ημίγυμνη η ζουμερή Άσλεϊ Γκράχαμ

ΤΟ 29ΧΡΟΝΟ PLUS SIZE ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ

Ποιος ποινικοποιεί τις καμπύλες; Πλέον, ολοένα και λιγότεροι… Η Άσλεϊ Γκράχαμ σπάει όλα τα δεδομένα και ποζάρει στο εξώφυλλο με το σέξι και ουχί σκελετωμένο κορμί της. Το αντίθετο μάλιστα, το μοντέλο από τη Νεμπράσκα έχει καμπύλες και καμαρώνει γι’ αυτές.

Στο εξώφυλλο του Maxim τη βλέπουμε να κρατά ένα άσπρο πουκάμισο και να κρύβει μόνο τα απολύτως απαραίτητα αφήνοντας σε κοινή θέα το πλούσιο στήθος και τα ζουμερά οπίσθια της.

Ποζάρει με σέξι δαντελωτά εσώρουχα στο φωτογραφικό φακό του μεγάλου Γάλλου φωτογράφου μόδας Ζιλς Μπενσιμόν και αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό ο οποίος δεν θέλει άλλα σκελετωμένα μοντέλα, αλλά γυναίκες με πλούσιες καμπύλες.

Πρόσφατα, βρέθηκε στην πασαρέλα της H & M Studios για την συλλογή ρούχων Φθινόπωρο – Χειμώνας 2016, που παρουσιάστηκαν στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού στις αρχές Μαρτίου και όπως δήλωσε στο Ε! News ήταν το πρώτο της μεγάλο σόου επειδή «δεν θεωρείται ένα σόου που εμφανίζονται μόνο plus -size μοντέλα». Πάντως, ξεκαθαρίζει ότι μισεί τη φράση  “plus size” που χρησιμοποιείται για να τη χαρακτηρίσει.

Στο παρελθόν έχει για τις γυναίκες με καμπύλες: “Δεν υπάρχει λόγος να κρύβονται, έχουν κάθε λόγο να καμαρώνουν. Ο κόσμος είναι έτοιμος για περισσότερες καμπύλες στα μπικίνι».

graham graham2

graham3

graham4

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα