“Δε με κάλεσε κανείς στο επετειακό”

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΞΕΣΠΑ

Πολλοί αναρωτήθηκαν πως ήταν δυνατόν να μη μιλήσει ο θρυλικός “Γιάγκος Δράκος” στην επετειακή εκπομπή του ΑΝΤ1 για την πετυχημένη σειρά που απασχόλησε επί σειρά ετών.

Κι όμως, ο Χρήστος Πολίτης δεν κλήθηκε για να μιλήσει στην εκπομπή, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μιλώντας στην εφημερίδα Freddo.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του λέγοντας: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τον ΑΝΤ1 και όχι εμένα. Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο, δεν με ενόχλησε ποτέ κανένας. Δεν το ξέρω καν το θέμα!».

Σε ερώτηση αν θα μιλούσε, σχολίασε: «Η Λάμψη ήταν μια δουλειά δική μου, βασικά. Στηρίχτηκε πάνω μου. Για το αν θα μιλούσα σε αυτό το επετειακό, εξαρτάται. Αν μου προσδιόριζαν τι θα πω, σαφώς θα σκεφτόμουν αν θα δεχόμουν. Εγώ είμαι αυθόρμητος και δεν λιβανίζω. Αυτά που είναι να πω θα τα πω.

Από την άλλη, όλα τα ονόματα που μου αναφέρατε, έφυγαν πολύ νωρίς από το σίριαλ. Η Δανδουλάκη έφυγε το 1998. Ο, πως λέγεται αυτός, ο Βασιλείου έπαιξε δυο χρόνια. Ο Σπυρόπουλος έφυγε το ’96, τότε που πέθανε η Αλίκη. Ειλικρινά όμως δεν έχω ιδέα για το θέμα αυτό του Flashback. Εγώ σαφώς και δεν αρνήθηκα, γιατί δεν μου έγινε ποτέ πρόταση ώστε να αρνηθώ».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα