Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη

 

Τελειωμό δεν φέρεται να έχει το θρίλερ που εξελίσσεται εδώ και εβδομάδες γύρω από το πώς συνέβη το μοιραίο τροχαίο που οδήγησε στον θάνατο τον Παντελή Παντελίδη.

Πραγματογνώμονες, δικηγόροι, δίνουν μάχη για να αποκαλύψουν την αλήθεια, ενώ οι υποψίες για το αν ήταν τελικά οδηγός του τζιπ ο τραγουδιστής γίνονται βασανιστικές. Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το πόρισμα του ιατροδικαστή αναφέρει ξεκάθαρα ότι τα αίτια θανάτου του ήταν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις .

Ο ιατροδικαστής περιγράφει ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε εμφανές χτύπημα πολύ σοβαρό στο αριστερό γόνατο. Ο θώρακας δεν είχε υποστεί καμία κάκωση και ήταν καθαρός. Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη, λέει στο πόρισμά του ο ιατροδικαστής, επήλθε από το σπάσιμο του κρανίου (1,5 εκ.) πίσω από το αυτί μετά από πρόσκρουση με σιδερένιο στηθαίο.

Την Πέμπτη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής,  οι πραγματογνώμονες της Μερσεντές θα κάνουν ανάκληση των δεδομένων στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου όπου θα βρεθούν τα στοιχεία που έχουν καταγραφεί τη συγκεκριμένη στιγμή που έγινε το θανατηφόρο τροχαίο. Επίσης μέχρι την Παρασκευή ο πραγματογνώμονας της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη θα έχει δει και ο ίδιος το αυτοκίνητο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα