Διεκδικεί πίσω τα χρήματά της η Α.Γαλανοπούλου

Η Άβα Γαλανοπούλου προσπαθεί να πατήσει ξανά στα πόδια της, αφήνοντας πίσω της όλα όσα της κόστισαν στην προσωπική της ζωή. Ανάμεσα σ’ αυτά και ο πρώην σύντροφός της ο οποίος της καταχράστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Έκτοτε, η Άβα Γαλανοπούλου απείχε από το χώρο της υποκριτικής, παλεύοντας με τη νευρική ανορεξία. Η ηθοποιός δεν έχει γνωστοποιήσει το όνομα του πρώην συντρόφου της ενώ ο ίδιος έχει καταθέσει εναντίον της μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μιλώντας στην εκπομπή των Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά, η Άβα Γαλανοπούλου είχε πει για τη σχέση της: «Κάποια στιγμή πριν από χρόνια συνδέθηκα με έναν άνθρωπο ο οποίος απεδείχθη στην πορεία κάτι διαφορετικό από αυτό που εμφανιζόταν. Ήταν λογιστής, εκτός από επιχειρηματίας.

Απεδείχθη ότι ήταν και παντρεμένος με δυο παιδιά. Όταν το ανακάλυψα μου είπε τα γνωστά, δηλαδή ότι ο γάμος του ήταν νεκρός και μου ζήτησε να κάνω λίγο υπομονή. Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος, το ξέρουν όλοι, απλά δεν μου άρεσε να κυκλοφορώ με κάποιον που είναι δεσμευμένος».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα