Ο Κοντονής εισηγείται στον Τσίπρα τη διακοπή του πρωταθλήματος

Το ελεύθερο να αποφασίσει τη διακοπή του πρωταθλήματος αναμένεται να ζητήσει από τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον ημιτελικό κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού φέρεται να θεωρεί πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και πως αν συνεχιστεί η αγωνιστική δραστηριότητα, υπάρχει κίνδυνος να θρηνηθούν θύματα. Επειδή, δε, μια τέτοια απόφαση είναι πολύ σοβαρή, καλείται να τη λάβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Στις 13:00 είναι προγραμματισμένο υπουργικό συμβούλιο και εκτός ατζέντας αναμένεται να τεθεί επί τάπητος το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σε κάθε περίπτωση, θα ακολουθήσει μια ευρεία σύσκεψη μεταξύ όλων των παραγόντων, ΕΠΟ, Super League και ομάδες, όπου με τη συνδρομή της κυβέρνησης, αλλά και των διεθνών οργάνων (UEFA και FIFA), να δουν πώς μπορούν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα, αν ο υφυπουργός δεν αποφασίσει τη διακοπή της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα