Πόσα θέλουν –στην ΕΠΟ- να μας τρελάνουν;

Ο μαγικός κόσμος της ΕΠΟ, κατά… κυριολεξία! Ο… Μέρλιν της Ελληνικής Ομοσπονδίας «ανακάλυψε» με το… ραβδί του ένα ολόκληρο παιχνίδι, το οποίο δεν διεξήχθη ποτέ, του έδωσε σκορ και το… ψάχνει και για χειραγώγηση!

Δεν πρόκειται για μία φανταστική ιστορία, αλλά για μία… φανταστική ιστορία, την οποία εμπνεύστηκαν και εφάρμοσαν στην ΕΠΟ. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Δίκη της Δευτέρας», υπάρχει στα χαρτιά παιχνίδι που διερευνάται για χειραγώγηση (κοινώς για στήσιμο), το οποίο όμως δεν διεξήχθη ποτέ! Μάλιστα, όπως αναφέρεται στα χαρτιά της Ομοσπονδίας, το παιχνίδι τελείωσε με 3-1. Δηλαδή η Ελευσίνα νίκησε την ομάδα της Νέας Σμύρνης!

Πιο συγκεκριμένα, στην ελληνική ομοσπονδία διεξάγουν δικαστική έρευνα για το ματς μεταξύ… Πανελευσινιακού-Πανιωνίου, τη σεζόν 2015-16! Φυσικά πρόκειται για δύο ομάδες διαφορετικής κατηγορίας (στη Football League ο Πανελευσινιακός) που δεν συναντήθηκαν ποτέ και πουθενά. Ούτε στο Κύπελλο. Τώρα, αν πρόκειται για… μία από τις πολλές «αμαρτίες» της ΕΠΟ, ή για ένα… λαθάκι, κάποιου υπαλλήλου, θα το κρίνει η ιστορία. Προς το παρόν, πάντως, η ελληνική δικαιοσύνη ασχολείται για ένα ύποπτο ματς, το οποίο δεν διεξήχθη ποτέ και… πουθενά! Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα