Λίβερπουλ-Μάντσεστερ και τα μυαλά στα κάγκελα!

Ένα πολύ μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού και άλλες τρεις αμφίρροπες κόντρες επεφύλασσε η καλύτερη κλήρωση όλων των εποχών στη φάση των «16» του Europa League. Ο… παρεξηγημένος αυτός θεσμός που βρίσκεται διαρκώς στη σκιά του Champions League θα μας προσφέρει μεγάλα παιχνίδια, πριν καν φτάσουμε στα προημιτελικά.

Συγκεκριμένα, θα έχουμε την τύχη στις 10 και στις 17 Μαρτίου να απολαύσουμε δύο τεράστια παιχνίδια μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δύο ομάδων που με μία πρόκριση θα γλυκάνουν όσο δεν πάει την κατά τα άλλα αποτυχημένη τους χρονιά. Δεν συναντήθηκαν στην περίοδο της πρόσφατης ακμής τους (την προηγούμενη δεκαετία στο Champions League), αλλά το ραντεβού που δεν έγινε τότε προέκυψε με καθυστέρηση φέτος. Για να δούμε αν θα… απαξιώσουν τώρα αυτό το θεσμό οι δύο ομάδες που ναι μεν έχουν μέτριο ρόστερ φέτος, αλλά σίγουρα θα προσφέρουν τεράστιες συγκινήσεις το Μάρτη.

Ενδιαφέρον έχει και ο ισπανικός εμφύλιος μεταξύ της Αθλέτικ Μπιλμπάο και της Βαλένθια, ενώ σούπερ θα είναι και η κόντρα μεταξύ Ντόρτμουντ και Τότεναμ! Τα υπόλοιπα ζευγάρια είναι: Σαχτάρ Ντόνετσκ-Άντερλεχτ, Βασιλεία-Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ-Λεβερκούζεν, Σπάρτα Πράγας-Λάτσιο και Φενέρ-Μπράγκα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα