Ο Ολυμπιακός πέταξε για την πρόκριση στο Βέλγιο

Ο στόχος είναι ένας. Το αποτέλεσμα που θα ανοίξει το δρόμο της πρόκρισης. Ποιο είναι αυτό; Όταν αναφερόμαστε στον Ολυμπιακό, υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα. Η νίκη. Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» πέταξε για το Βέλγιο, όπου την Πέμπτη θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με την Άντερλεχτ, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

Λίγο πριν αναχωρήσει η ομάδα για τη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ελλάδας, Σεμπά, δεν άφησε περιθώρια για… παρερμηνείες αναφορικά με το στόχο:

«Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Εμείς, όμως, πάμε εκεί να κερδίσουμε, θα τα δώσουμε όλα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα μας βάλει ο αντίπαλος στον αγώνα. Οπωσδήποτε. Είμαστε προετοιμασμένοι για να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στη δουλειά που πρέπει να κάνουμε. Ελπίζουμε να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Προσωπικά είμαι απόλυτα έτοιμος. Έχω δουλέψει πάρα πολύ. Ελπίζω να κάνω ένα καλό παιχνίδι, να βοηθήσω την ομάδα μου και να δώσω χαρά στους φιλάθλους».

Με εξαίρεση τον τραυματία Πάρντο ο Ολυμπιακός πάει πάνοπλος για την πρώτη αναμέτρηση με την Άντερλεχτ. Ο Μάρκο Σίλβα έχει στη διάθεσή του τους Μποτία, Μπουχαλάκη, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φορτούνη, Χουτεσιώτη, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβα, Βούρο, Ζντιέλαρ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα