Ο Μανωλάς κοντράρει τη Ρεάλ Μαδρίτης

Τον Κώστα Μανωλά επέλεξαν οι άνθρωποι της Ρόμα προκειμένου να μιλήσει στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από τα παιχνίδια του Champions League. Η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (21:45 ώρα Ελλάδας, ΕΡΤ) τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε μία σειρά με ξεκάθαρο φαβορί, αλλά με τους Ρωμαίους να ελπίζουν στο θαύμα!

Ο Έλληνας αμυντικός με 43 ευρωπαϊκές συμμετοχές (τις 25 στο Champions League), νούμερο εντυπωσιακό για ποδοσφαιριστή 24 χρονών, από τους πιο έμπειρους πλέον της ιταλικής ομάδας, δεν θέλησε να αναφερθεί προσωπικά στον Κριστιάνο Ρονάλντο και στη χρηματιστηριακή του αξία σε σχέση με την ομάδα του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εάν κατέβουμε στο γήπεδο έχοντας στο μυαλό μας ότι αξίζουμε ως ομάδα το 1/3 σε σύγκριση με την αξία του Κριστιάνο Ρονάλντο, καλύτερα να μην εμφανιστούμε για να παίξουμε»!

Γενικά για το παιχνίδι και την κατάσταση της ομάδας του, τόνισε: «Η Ρεάλ είναι μία ομάδα που αποτελείται από παίκτες που είναι πρωταθλητές αλλά και εμείς έχουμε μία δυνατή ομάδα. Για να τους αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα θα πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας στον απόλυτο βαθμό, θα πρέπει να είναι στο 120%. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα συμβεί το βράδυ της Τετάρτης στον αγωνιστικό χώρο.

Το σύστημα που θα παίξουμε εξαρτάται από τον κόουτς Σπαλέτι, εμείς οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το πως θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Εγώ είμαι εντάξει από πλευρά φυσικής κατάστασης. Όταν παίζεις κόντρα στη Ρεάλ έχεις πάντα κίνητρα. Θα χρειαστεί να δείξουμε μεγάλο χαρακτήρα στο χορτάρι για να δείξουμε ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με αυτούς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα