Πάτησε κορυφή η «γηραιά κυρία»!

Ποιος θα το πίστευε! Μετά την περσινή εκπληκτική της χρονιά, το νταμπλ και τη συμμετοχή στον τελικό του Champions League, η Γιούβε ξεκίνησε ασθμαίνοντας το πρωτάθλημα, ο πάντα απαιτητικός κόσμος γιούχαρε και έβριζε και ο Μπουφόν υποχρεωνόταν να πηγαίνει στην εξέδρα και να δίνει εξηγήσεις.

Στις πρώτες δέκα αγωνιστικές η «γηραιά κυρία» έχανε από την Ουντινέζε, από τη Ρόμα, από τη Νάπολι και τη Σασουόλο και δεν μπορούσε να νικήσει τη Φροζινόνε και την Κιέβο. Άπαντες πίστευαν πως φέτος η ΓΙούβε θα μείνει εκτός πρωταθλήματος, πως δεν θα το διεκδικήσει καν και πως Ρόμα, Ίντερ και ίσως Νάπολι παλέψουν για το στέμμα. Τελικά, μετά από 25 αγώνες, η Γιουβέντους πάτησε κορυφή.

Τεράστιο επίτευγμα, το οποίο οφείλεται φυσικά στις 15 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, ρεκόρ απίστευτο για την Ιταλία. Με τη Νάπολι η ΓΙούβε σκόραρε αργά, αλλά σκόραρε κι αυτό έχει σημασία. Ποιος θα την γκρεμίσει πλέον από την κορυφή; Η αλήθεια είναι ότι ξεκινάνε σε λίγο οι υποχρεώσεις της και στο Champions League και ίσως κάπου «φρενάρει» στο πρωτάθλημα. Η δε Νάπολι παρά την ήττα της είναι εξαιρετικά δυνατή ομάδα και σίγουρα θα παραμείνει ενοχλητική μέχρι το τέλος. Μακάρι, για να δούμε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρωτάθλημα, όπως τα περισσότερα φέτος στην Ευρώπη (με εξαίρεση το γερμανικό και το ελληνικό).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα