Νίκησε και τους Celtics ο Γιάνναρος!

Σε υψηλότατο επίπεδο παραμένουν οι εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούμπο στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Αυτή τη φορά, ο 21χρονος καλαθοσφαιριστής της Εθνικής μας ομάδας οδήγησε τους Milwaukee Bucks στη νίκη κόντρα στους φορμαρισμένους Boston Celtics με 112-111, σκοράροντας 14 πόντους.

Ο Γιάννης έμεινε στο παρκέ για 37 λεπτά και εκτός των πόντων είχε τρία ριμπάουντ, δύο ασίστ, δύο κλεψίματα και τρεις τάπες, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ηλικία του σε γενική συνεισφορά στο παιχνίδι. Ελάχιστοι αθλητές σε αυτή την ηλικία καταφέρνουν και έχουν συνεισφορά σε όλους τους επιμέρους τομείς του παιχνιδιού (πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ, τάπες, κλεψίματα), ενώ παρά το ότι έμεινε στο παιχνίδι περισσότερη ώρα από κάθε άλλο συμπαίκτη του πλην του Μίντλεντον, δεν έκανε λάθος, σε ένα παιχνίδι που συνολικά οι νικητές έκαναν 14 λάθη!

Η Bucks παραμένουν εκτός διεκδίκησης εισόδου στα Play Off του ΝΒΑ (άλλωστε, η περσινή τους παρουσία θεωρήθηκε υπέρβαση) και πολύς κόσμος αναρωτιέται ήδη που θα μετακομίσει ο Γιάννης όταν θα έρθει η ώρα να αγωνιστεί σε μία πιο δυνατή ομάδα…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα