Χειροπέδες στον συζυγοκτόνο της Χαλκδικής, Κλόντ Λέσι…

Τίτλοι τέλους μετά από 18 ημέρες στην αναζήτηση του Αλβανού συζυγοκτόνου της Χαλκιδικής, Κλοντ Λέσι, ο οποίος συνελήφθη σε αγροτική περιοχή έξω από την Ορμύλια της Χαλκιδικής.

Ο Λέσι φαίνεται ότι από την πρώτη στιγμή του εγκλήματος και για 18 μέρες κρυβόταν σε ακατοίκητες εξοχικές κατοικίες στην συγκεκριμένη περιοχή, ενώ έτρωγε και τάιζε το παιδί του, τον μικρό Φοίβο που είναι καλά στην υγεία του, με ότι έβρισκαν στα ντουλάπια των σπιτιών. Ο ίδιος δηλαδή κινούνταν από την αρχή στον τόπο του εγκλήματος, στην περιοχή όπου είχε βρεθεί και ένα μηχανάκι το οποίο φαίνεται να είχε χρησιμοποιήσει. Αμέσως μετά τη σύλληψη, ο 33χρονος συζυγοκτόνος οδηγήθηκε για προανάκριση στην Ασφάλεια Πολυγύρου, ενώ το 4χρονο παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις και επέστρεψε ήδη στην αγκαλιά του παππού του και της οικογένειας της μητέρας του.

Πώς τον εντόπισαν
Ο Τζέιμς Λέσι και ο τετράχρονος γιος του εντοπίστηκαν από Αλβανούς εργάτες, οι οποίοι είχαν πάει να κλαδέψουν στην περιοχή και κοίταξαν μέσα στην καλύβα, όπου είδαν τον 33χρονο και το παιδί. Αμέσως ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και η οικογένεια του αγοριού. Ο 33χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είπε στην αστυνομία ότι είχε πάει στην καλύβα τα ξημερώματα, καθώς περιφερόταν σε διάφορες καλύβες το τελευταίο διάστημα. Ακόμη, τους είπε ότι επιχείρησε να φύγει από την περιοχή, αλλά δεν τα κατάφερε εξαιτίας των μπλόκων που είχαν στηθεί.

Ο Αλβανός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, λίγα λεπτά μετά τη σύλληψή του, ότι έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζώης του και ότι καταδίκασε μέχρι και τα παιδιά του. «Δεν υπάρχει ζωή για μένα», φέρεται να συμπλήρωσε και να πρόσθεσε: «Πάμε να τελειώνουμε».

Τυφλή ζήλια
Τέλος, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. η τυφλή ζήλια που έτρεφε για την 41χρονη πρώην σύζυγό του είναι η αιτία της στυγερής δολοφονίας που έγινε στην Χαλκιδική. O 33χρονος δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ με έξι μαχαιριές, άρπαξε τον 4χρονο γιο τους και εξαφανίστηκε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το διάστημα που βρισκόταν σε διάσταση με την 41χρονη διαρκώς έβρισκε αφορμές για καυγάδες, καθώς ποτέ δεν αποδέχθηκε το χωρισμό τους. Το αποτέλεσμα ήταν το θύμα να ζει ένα δράμα, το οποίο επηρέαζε και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 4 και 6 ετών.

Ο Αλβανός έχει ποινικό παρελθόν, καθώς έχει απασχολήσει για παραβιάσεις του νόμου περί όπλων, περί ναρκωτικών και του νόμου περί αλλοδαπών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα