Νίκη Champions League και… παραπάνω για την Τότεναμ!

Τεράστια νίκη στην προσπάθεια που κάνει να συμμετάσχει για δεύτερη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Champions League πέτυχε το βράδυ της Δευτέρας η Τότεναμ.

Η ομάδα του Λονδίνου, στη σκιά της Τσέλσι και της Άρσεναλ για χρόνια πολλά, νίκησε την εξαιρετική φέτος Γουότφορντ με 1-2 με γκολ στην εκπνοή και εντελώς μα εντελώς αθόρυβα σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της Premier League, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λέστερ. Ισοβαθμεί με την Σίτι και επειδή η ομάδα του Μάντσεστερ παίζει με την πρωτοπόρο Λέστερ το βράδυ της Τρίτης, 29/12, οι Λονδρέζοι ξέρουν εκ των προτέρων πως κάποιος από τους συνδιεκδικητές   των εισιτηρίων για το Champions League θα χάσει βαθμούς.

Αυτή η νίκη επί της Γουότφορντ ήρθε με γκολ του Λάμελα στο 17’ και του Σον Χέινγκ Μιν στο 90’, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο φοβερός Οντιόν Ιγκάλο, δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος πίσω από τον Βάρντι της Λέστερ. Η Τότεταμ με αυτή τη νίκη δικαιούται να εξετάζει μέχρι και το… πρωτάθλημα, ιδίως από τη στιγμή που ως διεκδικήτρια του τίτλου λογίζεται και η Λέστερ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα