Μένει… Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ό,τι και να γράφουν τα ΜΜΕ, ό,τι και να λένε οι «ειδικοί», ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοπεύει σίγουρα να εξαντλήσει το συμβόλαιό του στη Ρεάλ Μαδρίτης και – ει δυνατόν – να ολοκληρώσει την καριέρα του στη «βασίλισσα».

Ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες επανέλαβε πως δεν τίθεται κανένα θέμα αποχώρησης του Πορτογάλου σταρ από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για ακόμα μία φορά ο Μέντες θέλησε να βάλει τέλος στην όποια φημολογία σχετίζεται με τον Ρονάλντο, ξεκαθαρίζοντας πως ο Πορτογάλος άσος έχει το μυαλό του στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία και σκοπεύει να κλείσει την καριέρα του.

«Θα αγωνίζεται σίγουρα για τα επόμενα τέσσερα, πέντε, έξι, επτά χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα κλείσει την καριέρα του εκεί. Είναι χαρούμενος στη Ρεάλ και θα κρεμάσει τα παπούτσια του στα 40 του», ανέφερε για πολλοστή φορά ο Μέντες.

Βέβαια, πολλές φορές οι ατζέντηδες άλλα λένε και άλλα πράττουν, καθώς αυτό επιβάλει το συμφέρον του πελάτη τους, ενώ δεν γίνεται αναφορά στις προθέσεις της Ρεάλ, καθώς ο Φλορεντίνο Πέρεθ φέρεται να καταστρώνει χωρίς τον Πορτογάλο τα μελλοντικά του πλάνα. Το καλοκαίρι πάντως, αναμένεται θερμό…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα