Ζήτησε Κράμαριτς από Λέστερ ο Τουντόρ

Την απόκτηση του Αντρέι Κράμαριτς από την αγγλική Λέστερ ζήτησε ο Ιγκόρ Τουντόρ από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, στηρίζοντας την εισήγησή του στο γεγονός ότι ο Κροάτης μεσοεπιθετικός δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Κλαούντιο Ρανιέρι, ενώ και ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει, ώστε να έχει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Τούντορ γνωρίζει ότι ο ΠΑΟΚ δεν δύναται να πληρώσει τα 10 εκατ. ευρώ που κοστίζει ο συμπατριώτης του και για το λόγο αυτό εισηγήθηκε την απόκτησή του ως δανεικό. Ο ατζέντης του Κράμαριτς, Μπόσκο Μπάλαμπαν, επιβεβαίωσε το θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο ελληνικός σύλλογος είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Κράμαριτς. Υπάρχουν ομάδες από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Ο Τούντορ πιστεύω ότι θα πρέπει να δει αυτή τη στιγμή τι ακριβώς θα γίνει με τους επιθετικούς που έχει στην ομάδα του και στη συνέχεια θα μπορούμε να δούμε πόσα βήματα ακόμα μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Κράμαριτς. Θα δούμε πόσο σοβαρό είναι το ενδιαφέρον των Ελλήνων».

Ο Κράμαριτς θέλει να είναι στην αποστολή της Εθνικής Κροατίας για το Euro 2016 και για να γίνει αυτό πρέπει να έχει ματς στα πόδια του…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα