ΠΑΟΚ: Να μη μείνουμε στη Ντόρτμουντ, δήλωσε ο Κωνσταντινίδης

Για τη μεγάλη νίκη επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ και την αγωνιστική ανάκαμψη του ΠΑΟΚ, μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Νίκος Κωνσταντινίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, πριν την αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό…

«Η νίκη επί της Ντόρτμουντ είναι μία από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του συλλόγου. Καταφέραμε να νικήσουμε μία ομάδα κατά την γνώμη επιπέδου Champions League. Δεν πρέπει να μείνουμε όμως σε αυτό. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Δευτέρα και αν θέλουμε να έχει και συνέχεια η νίκη στην Γερμανία πρέπει να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Λεβαδειακό.

Σίγουρα μας δίνει ψυχολογία για την συνέχεια. Είδαμε ότι αν είμαστε εμείς συγκεντρωμένοι, οι βασικοί και όσοι μπουν αλλαγή, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το αποτέλεσμα για να πετύχουμε και στο μέλλον παρόμοια κατορθώματα. Στο ημίχρονο σκέφτηκα ότι είχαμε ακόμα 45 λεπτά και έπρεπε να τα δώσουμε όλα για να φύγουμε με την νίκη από αυτό το γήπεδο. Τα καταφέραμε και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Αυτό πλέον ανήκει στο παρελθόν. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα