Ανέλαβε πόστο ο Βεζυρτζής!

 

Δεν έφυγε από την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, από σήμερα, 7/12/15 ανήκει και επίσημα στην ΠΑΕ. Ο Νίκος Βεζυρτζής ανέλαβε την αντιπροεδρία της εταιρίας, αν και οι τίτλοι δεν έχουν τόσο σημασία, όσο οι ρόλοι.

Ο παλιός πρόεδρος του ΠΑΟΚ στο τμήμα μπάσκετ και ποδοσφαίρου επέστρεψε στον Δικέφαλο για να είναι ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος, τα μάτια του Ιβάν Σαββίδη μέσα στα αποδυτήρια. Με την εμπειρία του και την αγάπη του για την ομάδα κρίθηκε ως το πλέον κατάλληλο εργαλείο. Σε δηλώσεις του στην Τούμπα μετά το ματς με τον Πανιώνιο δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του. Και στις πρώτες του δηλώσεις ως αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, τόνισε:

«Δεν έχω μαγικές ικανότητες, ούτε είμαι θαυματοποιός. Αγαπώ την ομάδα και έχω πάθος και θέληση να προσφέρω. Θα παλέψω με όλες τις δυνάμεις και τις γνώσεις μου. Στο τέλος της χρονιάς θα φανεί αν θα έχει αποτέλεσμα ο ρόλος μου, προς το συμφέρον της ομάδας.

Στόχος είναι πάντα η πρωτιά. Έτσι έχω μάθει. Ο τίτλος όμως του πρωταθλητή δυστυχώς έχει κριθεί εδώ και καιρό. Στόχος μας δεν είναι το Europa League, είναι να πάρουμε το Kύπελλο και η 2η θέση. Πρέπει να πάμε στα προκριματικά του Champions League, και να παλέψουμε να μπούμε στους ομίλους, για να έρθουν και χρήματα, όχι μόνο να βγαίνουν. Κάποια στιγμή θα στερέψει η κάνουλα.

Με συγκίνηση άκουγα σήμερα που είμαστε το μοναδικό σωματείο που δε χρωστάει πουθενά, με φοβερά ποσά. Κάποτε ψάχναμε το χιλιάρικο…  Θα έπρεπε να είναι αλλιώς τα πράγματα, σύμφωνα με αυτά τα λεφτά»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα