Ρεζιλεύτηκε η Ρεάλ Μαδρίτης

Είθισται στα ματς Κυπέλλου με υποδεέστερους αντιπάλους, οι μεγάλοι σύλλογοι να χρησιμοποιούν πολλούς εφεδρικούς ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, δεν μπορούν να το κάνουν με… ελαφριά την καρδιά. Πρέπει να τσεκάρουν λίγο και τη λίστα με τους τιμωρημένους!

Ο υπεύθυνος γι’ αυτή τη δουλειά στη Ρεάλ Μαδρίτης, λοιπόν, μάλλον πάει προς απόλυση μετά την γκάφα ολκής στο ματς με την Κάντιθ για το Κύπελλο, όπου χρησιμοποιήθηκε ο Ντενίς Τσερίσεφ, που σκόραρε μάλιστα στο τρίτο λεπτό! Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, όμως, κουβαλούσε τιμωρία στο συγκεκριμένο θεσμό από πέρσι και επειδή αυτό ήταν το πρώτο φετινό παιχνίδι της Ρεάλ στο θεσμό, φαίνεται πως είχε ξεχαστεί!

Το θυμήθηκε, όμως, ένας φίλαθλος της Κάντιθ στο διαδίκτυο, όταν δευτερόλεπτα μετά το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, ανάρτησε στο διαδίκτυο το εξής μήνυμα: «Τσερίσεφ; Δεν είναι τιμωρημένος αυτός;». Στη συνέχεια, άρχισαν να μηνύματα επιβεβαίωσης για να φτάσει η πληροφόρηση και στα αυτιά των ανθρώπων της Ρεάλ που λίγο αργότερα κατάλαβαν το λάθος τους. Ο Τσερίσεφ έμεινε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα, αλλά το κακό είχε γίνει…

Η Κάντιθ κατέθεσε ήδη ένσταση και φυσικά αναμένεται να την κερδίσει, αφού μιλάμε για καραμπινάτη αγνόηση του κανονισμού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα