«Πρέπει να πέσουν κεφάλια γι’ αυτό που έγινε…»

Την ανάγκη αναζήτησης και απόδοσης ευθυνών για τα τεκταινόμενα στο κόμμα επισήμανε με συνέντευξή του στον ρ/σ Πρακτορείο fm ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Γκιουλέκας.

Σύμφωνα με τον κ. Γκιουλέκα «είναι μια ζημία που υπέστη η εικόνα και το κύρος της ΝΔ, κάτι που στο κάτω – κάτω δεν της αξίζει. Γι’ αυτό πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες και να αποδοθούν, να πέσουν κεφάλια γι αυτό το οποίο έγινε. Θεωρώ ότι πρέπει να παγώσουν οι διαδικασίες για κάποιο διάστημα προκειμένου να είμαστε έτοιμοι, όταν θα ξανακαλέσουμε τον κόσμο για να μην πάθουμε το χθεσινό φιάσκο».

Ο «γαλάζιος» βουλευτής υποστήριξε πως συντάσσεται με την πρόταση των 16 συναδέλφων του για άμεση σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας και προτείνει να «παγώσει» η διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου για να μην επαναληφθεί και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Σε ερώτηση αν εκτιμά ότι θα προστεθούν και άλλοι υποψήφιοι, ο Κώστας Γκιουλέκας απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο σε περίπτωση που η διαδικασία επαναληφθεί μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα μιας ή δύο εβδομάδων από σήμερα.

Τέλος, υπογράμμισε «αν όμως αναβληθεί (σ.σ. η εκλογή) για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα και πάει 1 με 2 μήνες πίσω σαφώς εκεί μπορεί οποιοσδήποτε θελήσει να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, λέγοντας ότι έχουν αλλάξει και τα περιστατικά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα