Χωρίς ψυχολογία ο ΠΑΟΚ, 0-0 με τον Παναιτωλικό

Η ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν με δύο ευρωπαϊκές πεντάρες, που νίκησε με τριάρα τον ΠΑΟ και με ανατροπή την ΑΕΚ, για μία ακόμη χρονιά δείχνει να έχει έλλειψη ψυχολογίας και να καταρρέει, αυτή τη φορά μάλιστα νωρίτερα.

Το τελικό 0-0 με τον Παναιτωλικό δεν αποδεικνύει του λόγου του αληθές, καθώς ο ΠΑΟΚ σαφέστατα μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να τερματίσει δεύτερος στο πρωτάθλημα, αλλά να κατακτήσει και το Κύπελλο, ωστόσο είναι μία ακόμη απόδειξη ότι υπάρχει πρόβλημα στην ψυχολογία της ομάδας.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα της Τούμπας για την ενδέκατη αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ παραμένει έκτος στη βαθμολογία, ενώ η ομάδα του Αγρινίου έφτασε τους 12 βαθμούς και είναι προσωρινά ενδέκατη!

ΠΑΟΚ:  Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζιόλης, Γκολάσα (85’ Ζάιρο), Κάτσε, Κίτσιου (71’ Μυστακίδης), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης (54’ Πέλκας), Μακ, Μπερμπάτοφ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Κέβιν, Μύγας, Πάουλο, Βιγιαφάνες, Κάπελ, Κούσας, Παπουτσογιαννόπουλος (32’ Ρουσκουγιέδα –90’+ Κόρσιενς), Μάκος, Ουαρντά, Μαρκόφσκι

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα