«Ζητά χρόνο για να εδραιώσει το καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ»

Με ένα κατηγορηματικό «όχι» απαντά ο Σταύρος Θεοδωράκης στην έκκληση του Αλέξη Τσίπρα για συναίνεση ενόψει των δύσκολων νομοσχεδίων που πρέπει να περάσουν από τη Βουλή, όπως το ασφαλιστικό.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο επικεφαλής του Ποταμιού κάνει λόγο για «δημαγωγό που ανακαλύπτει τη συνεννόηση» και προσθέτει με νόημα: «Τι λέει στην πραγματικότητα; Δώστε μου χρόνο να εδραιώσω το καθεστώς μου. Ποιό θύμα θα πέσει στην παγίδα; Το Ποτάμι πάντως όχι».

Η ανάρτηση του κ. Θεοδωράκη στο Facebook:
«Γιατί ένας δημαγωγός ανακαλύπτει τη συνεννόηση;

Τέσσερις μεγάλες σελίδες της εφημερίδας «Έθνος» (συν το εξώφυλλο) χρειάστηκε ο κ.Τσίπρας για να καλέσει τις «δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις» σε συνεννόηση για το Ασφαλιστικό, την Παιδεία και την Συνταγματική Αναθεώρηση. Τι λέει στην πραγματικότητα ο κ.Τσίπρας; Ψηφίστε το Ασφαλιστικό που είναι το δυσκολότερο όλων, γράψτε κάποια έκθεση ιδεών για την Παιδεία, συζητήστε για το Σύνταγμα που αφορά την επόμενη τετραετία και αφήστε με να κυβερνήσω.

Δώστε μου χρόνο να εδραιώσω το καθεστώς μου. Ταΐστε με ψίχουλα την στέρνα με τα ψάρια όσο εγώ και η παρέα μου θα πετάω δυναμίτες στους κόλπους της κοινωνίας.

Ποιο θύμα θα πέσει στην παγίδα; Το Ποτάμι πάντως όχι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα