Στη Disneyland στο Παρίσι βρισκόταν ο Ντιρκ Κούιτ την ώρα της επίθεσης

Το κλίμα του τρόμου από πρώτο χέρι βίωσε και ο διεθνής Ολλανδός ποδοσφαιριστής της Φέγενορντ, Ντιρκ Κούιτ, ο οποίος αποκάλυψε ότι την ώρα που εκδηλώθηκε η πολλαπλή τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, βρισκόταν στη Disneyland με τα παιδιά του!

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε ταξιδέψει στο Παρίσι για να περάσει ένα όμορφο Σαββατοκύριακο με τα παιδιά του. Η Disneyland βρίσκεται μόλις είκοσι χιλιόμετρα από την περιοχή που διεξήχθησαν τα γεγονότα. Παρόλα αυτά, ο Κούιτ δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό εκείνη τη στιγμή, ενώ η σύζυγός του Γερτρούδη και η οικογένειά του, προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του, ώστε να πληροφορηθούν αν διατρέχουν κίνδυνο.

Το κινητό τηλέφωνο του Ολλανδού ήταν κλειστό, ενώ με τα χιλιάδες παιδιά στο σημείο, δεν αντιλήφθηκε τίποτα, πριν τον ενημερώσει για τα γεγονότα ο συμπατριώτης του Ντένι Λάντζαατ. Όπως δήλωσε, υπέστη μεγάλο σοκ και προσπαθούσε να εξηγήσει στα παιδιά του ότι ο Μίκι Μάους είναι πολύ λυπημένος και ότι πρέπει να επιστρέψουν άμεσα στο σπίτι τους.

«Είχαμε σκοπό να επιστρέψω εγώ το Σάββατο στην Ολλανδία και να μείνει πίσω η σύζυγός μου με τα παιδιά. Εγκαταλείψαμε το συγκεκριμένο σχέδιο και επιστρέψαμε αμέσως στην Ολλανδία», δήλωσε ο διεθνής παίκτης της Φέγενορντ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα