Ψάχνει για Κροάτες η ΕΛ.ΑΣ.

Προφανώς και δεν είναι…  παράπτωμα να είσαι Κροάτης! Ούτε απαγόρευση εισόδου στη χώρα μας έχουν οι φίλαθλοι της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Αλλά επειδή μιλάμε για μία «κάστα» εξαιρετικά σκληροπυρηνικών οπαδών, η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας είναι τεράστια.

Ο συναγερμός έχει χτυπήσει «κόκκινο» καθώς υπάρχουν υποψίες και ενδείξεις ότι ουκ ολίγοι οπαδοί (μερικοί εκ των οποίων σεσημασμένοι) βρίσκονται στην Ελλάδα και ετοιμάζουν «σκηνικό» σε μία όσο το δυνατό πιο κοντινή στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» τοποθεσία, παρά το ότι οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια για τον αγώνα.

Η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη κάποιο «ραντεβού θανάτου» ή κάποια σύμπραξη οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ερυθρού Αστέρα, αν και εντοπίστηκαν Σέρβοι και Βόσνιοι χούλιγκαν οπλισμένοι με καδρόνια, πέτρες, μαχαίρια στην κεντρική Ελλάδα σε πορεία καθόδου προς την Αθήνα.

Το βράδυ της Δευτέρας, Έλληνες οπαδοί του Ολυμπιακού (κατά τα φαινόμενα) είχαν την υποψία ότι βρίσκονται σε ταξί τέσσερις Κροάτες και έκαναν το αυτοκίνητο «καλοκαιρινό» και αυτή είναι η μόνη πράξη βίας που σχετίζεται μέχρι στιγμής με τον αγώνα της Τετάρτης.  Ωστόσο, η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται και θα βρίσκεται σε συναγερμό τουλάχιστον μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα