Γιατί η Μελέτη έστειλε εξώδικο στο «E»

Όλη την αλήθεια για τις σχέσεις της με το κανάλι Epsilon, αλλά και τους λόγους που την οδήγησαν στο να στείλει εξώδικο στο κανάλι εξήγησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ» η Ελεονώρα Μελέτη.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν ξεκινήσει το δελτίο ειδήσεων που θα παρουσίαζε η Ελεονόρα στο κανάλι, και η παρουσιάστρια εξηγεί ότι το εξώδικο το έκανε για να καλύψει επαγγελματικά τη θέση της.

«Όταν λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα διαπίστωσα ότι το σκηνικό του δελτίου δεν ήταν έτοιμο, όφειλα να ενημερώσω τους υπεύθυνους του σταθμού, επίσημα, πως υπάρχει πρόβλημα, το οποίο μπορεί να εκθέσει τον σταθμό και την εικόνα του, όπως και τη δική µου εικόνα, και πως για το πρόβλημα αυτό δεν ευθύνομαι εγώ» είπε χαρακτηριστικά η Ελεονόρα στον δημοσιογράφο του «ΟΚ», Γιάννη Πουλόπουλο, και συνέχισε:

«Παράλληλα, τους εξηγούσα ότι εγώ βρισκόμουν στη θέση µου και σε ετοιμότητα να βγω να πω το δελτίο υπό όποια συνθήκη μού ζητηθεί, αλλά υπογράμμιζα έντονα τον κίνδυνο να εκτεθούμε όλοι και τη δυσαρέσκειά µου για το πρόβλημα που υπήρχε».

Αναφορικά, τέλος, με το αν η σχέση της με το «Ε» έχουν διαταραχτεί, η Ελεονόρα απάντησε:

«Δεν είμαι άνθρωπος που “κρεμάει” τους συναδέλφους του ή που δεν τιμάει το συμβόλαιό του. Ίσα ίσα που οι άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί μου λένε για μένα ότι είμαι πολύ ευέλικτη, πολύ υποχωρητική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι κορόιδο! Δεν έχω το όνομα της σκύλας, ούτε είμαι από τις παρουσιάστριες που για να βγάλουν πέντε φράγκα παραπάνω θα καταστρέψουν σχέσεις, θα διώξουν κόσμο, θα αφήσουν οικογένειες να πεινάσουν ή που θα κοιτάξουν το τομάρι τους. Δεν κάνω ντιβιλίκια, ούτε σταριλίκια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν προστατεύω τον επαγγελματισμό µου και δεν τον υπερασπίζομαι όταν κρίνω ότι πρέπει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα