Σατσίδης: «Ακόμα ζούμε τη φούσκα των εγχώριων celebrities»

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Γιώργος Σατσίδης, σχολίασε την οικονομική κρίση που περνάει η Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στις εμπειρίες του δίπλα σε μεγάλα αστέρια της μουσικής και του κινηματογράφου.

«Η κρίση μας κάνει χειρότερους. Όσο πιο πολύ βαθαίνει, τόσο βυθιζόμαστε σε μια χώρα αναρχίας, που γίνεται όλο και πιο βρόμικη και όπου ο άλλος πίσω σου κορνάρει πριν προλάβει να ανάψει το φανάρι. Πάσχουμε από έλλειψη παιδείας και έχουμε δρόμο μπροστά μας. Τίποτα δεν κινείται, τίποτα δεν αλλάζει και ούτε θα αλλάξει σύντομα, να με θυμηθείτε. Και ξέρετε γιατί; Γιατί κανένας δεν γκελάρει, κανένας δεν φορτσάρει. Παραμένουμε σαστισμένοι και διαιρεμένοι» δήλωσε ο παρουσιαστής στο περιοδικό «Τηλέραμα» σχετικά με την οικονομική κρίση και συνέχισε: «Ακόμα ζούμε τη φούσκα των εγχώριων celebrities. Για την ακρίβεια, θεωρώ πως ακόμα και αυτή τη δύσκολη εποχή, οι περισσότεροι που αξίζουνε βρίσκονται εκτός, ενώ οι χειρότεροι εξακολουθούν να βασιλεύουν. Η Ελλάδα βλέπετε είναι το ιδανικό τοπίο για να επιπλέουν φελλοί!».

Όσο για τους διεθνούς φήμης σταρς που έχει συναντήσει, λόγω της δουλειάς του, από κοντά; «Αδυνατούν να εκτιμήσουν όσα έχουν. Και ενώ μπορούν να ζήσουν μια νορμάλ και δημιουργική ζωή, γίνονται θύματα του ίδιου τους του εαυτού» σχολίασε ο Γιώργος Σατσίδης. «Ας μην ξεχνάμε επίσης πως οι περισσότεροι από αυτούς δουλεύουν από μικρά παιδιά, με πειθαρχία, τρόπους και μεθόδους που δεν διανοούμαστε καν στην Ελλάδα. Επομένως χάνουν πολύ γρήγορα την παιδικότητά τους» συμπλήρωσε.

Από τις συνεντεύξεις που έχει πάρει ο ίδιος ξεχωρίζει: «Από τις τελευταίες, τη Ριάνα. Είναι μια αληθινή σταρ και, παρ’ όλα αυτά, τόσο γλυκιά και προσιτή, πέρα από κάθε φαντασία. Τώρα, από τις παλιότερες συναντήσεις μου, αυτήν με τον Άντονι Χόπκινς ήταν συγκλονιστική, γιατί βρέθηκα μπροστά σε ένα μεγαθήριο, αλλά και με τον Μπεν Κίνγκλσεϊ και τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Μιλάμε για τέρατα υποκριτικής». Τέλος, μιλώντας για τους Έλληνες καλλιτέχνες είπε: «Εκτιμώ ιδιαίτερα τον Αντώνη Ρέμο. Όπως και τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος είναι και τρομερός επαγγελματίας. Επίσης, με εντυπωσιάζει η Ελένη Φουρέιρα!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα