Η ΑΕΚ πλήρωσε τη Βέροια με νόμισμα… από την Τούμπα!

Ανατροπή για τους κιτρινόμαυρους, με γκολ του Μπαρμπόσα στο 90’

Έπαθε – στην Τούμπα – και έμαθε, αλλά… έμαθε καλά η ομάδα της ΑΕΚ, η οποία πήρε πολύτιμη νίκη με ανατροπή του σκορ στη Βέροια! Οι «κιτρινόμαυροι», σε έναν αγώνα για γερές καρδιές, επικράτησαν με 2-1, με γκολ στο 90’, πληρώνοντας τη Βέροια με το ίδιο νόμισμα που τους πλήρωσε πριν λίγες μέρες ο ΠΑΟΚ!

Η «βασίλισσα του Βορρά» προηγήθηκε στο σκορ με τον Νέτο, στο 32’ και έδειχνε ικανή να πάρει το αποτέλεσμα. Στο 49’, ωστόσο ο Μπουονανότε έφερε το ματς στα ίσια. Η επίθεση της ΑΕΚ συνεχίστηκε και στο 90’, ο Μπαρμπόσα πέτυχε το 2-1, στέλνοντας στα… ουράνια τον Τραϊανό Δέλλα και τους συμπαίκτες του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος, με βοηθούς τους Κυριάκο Μερκενίδη και Ευθύμιο Κουρνέτα. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Πούγγουρας, Σιόντης, Σιμόες, Ναζλίδης, Μπαρμπόσα, Μπαρόχα.
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Αραγονές, Μαραγκός, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Σιόντης, Βεργώνης, Νέτο (89’ Γεωργιάδης), Ναζλίδης, Μερεμπασβίλι (77’ Μαγέφσκι), Αμπντούν (71’ Κόλα)

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος (80’ Μπαρμπόσα), Γκάλο, Γιόχανσον, Σιμόες (64’ Πλατέλλας), Μπουονανότε (75’Κρισάντους), Μάνταλος, Βάργκας, Αραβίδης

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα