Απίστευτη εξέλιξη για τον Λόρια

Τον γνωρίσαμε στον ΟΦΗ, σε μία ομάδα χιλίων προβλημάτων, που αγωνιζόταν σχεδόν διαλυμένη στη Super League, αλλά με μεγάλη αξιοπρέπεια, κυρίως χάρη σε μία μερίδα ικανότατων παικτών που τιμούσαν τη φανέλα τους.

Ένας από αυτούς ήταν ο γεωργιανός τερματοφύλακας, Γκιόργκι Λόρια, οι εμφανίσεις του οποίου… υποχρέωσαν τον Ολυμπιακό να τον «καπαρώσει» αμέσως μόλις έμεινε ελεύθερος. Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο, αγόρασαν λίγες μέρες μετά τον Καπίνο, θεωρώντας αντιπροσωπευτικό το ποσό των 2.000.000 ευρώ που ζητούσε η Μάιντζ κι έτσι ο Λόρια αναγκαστικά περιθωριοποιήθηκε απ ‘ ευθείας, με αποτέλεσμα να αποδεσμευτεί άμεσα και να καταλήξει στην Κρίλια.

Έλα που η σταδιοδρομία του, όμως, δεν είναι κακή και τα προσόντα του προφανώς έχουν ελεγχτεί και από άλλους, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να απασχολεί ολόκληρη Τσέλσι! Στον Ολυμπιακό δεν έπαιξε, αλλά στην Εθνική Γεωργίας είναι βασικός και στη Δυναμό Τυφλίδας έκανε σταθερά καλές χρονιές kai μάλλον οι 25 εξαιρετικές εμφανίσεις του με τον ΟΦΗ έκαναν «κλικ» μέχρι και στους Λονδρέζους. Το αν θα προκύψει πέραν από ενδιαφέρον και επίσημη πρόταση θα φανεί σύντομα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα