Παραλίγο παίκτης του Μουρίνιο ο Μανωλάς!

Όσο συνεχίζεται αυτό το χάλι στην αμυντική γραμμή της Τσέλσι, τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες να δούμε κάποια στιγμή στο ρόστερ των Λονδρέζων τον Κώστα Μανωλά!

Γιατί το λέμε αυτό; Διότι πριν από δύο μήνες, ο Έλληνας αμυντικός βρισκόταν στο στόχαστρο του Ζοζέ Μουρίνιο. Στην αποκάλυψη προχώρησε η Gazzetta dello Sport, η οποία δημοσίευσε όλα τα δεδομένα της καλοκαιρινής προσπάθειας των πρωταθλητών Αγγλίας να κάνουν δικό τους τον Κώστα.

Η Τσέλσι πρότεινε 35 εκατομμύρια ευρώ στη Ρόμα για τον Μανωλά και οι Ρωμαίοι δεν απάντησαν αμέσως, αλλά πρώτα χτύπησαν την πόρτα της Μπάγερν για να ρωτήσουν αν οι Βαυαροί θα έδιναν πίσω τον Μεχντί Μπενάτια που είχε φύγει για τη Γερμανία το καλοκαίρι του 2014 με 26 εκατομμύρια ευρώ. Οι Γερμανοί δεν συζήτησαν την παραχώρησή του με ένα ποσό μικρότερο αυτό που δαπάνησαν για να τον αγοράσουν και οι Ρωμαίοι προτίμησαν να μείνουν με τον Μανωλά.

Αν η Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο επιστρέψει με νέα προσφορά το χειμώνα, θα έχει ενδιαφέρον η απάντηση της Ρόμα που θυμίζουμε πως έδωσε 15 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον Έλληνα οπισθοφύλακα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα