Τους χρυσώνει για τον τίτλο!

Εκείνος το πιστεύει, το θέμα είναι να το πιστέψουν και οι παίκτες του! Ο Γιάννης Αλαφούζος προέβη σε μία ριζοσπαστική κίνηση, εντελώς διαφορετική από αυτή που θα πίστευαν πολλοί.

Προ ημερών, οι περισσότεροι εντός και εκτός Παναθηναϊκής οικογένειας ισχυρίζονταν ότι αυτό που χρειάζεται η ομάδα για να συνέλθει αγωνιστικά είναι ένα «ηλεκτροσόκ», δηλαδή η απομάκρυνση του Αναστασίου. Τελικά το «ηλεκτροσόκ» ήταν μία άλλη ιδέα του Αλαφούζου, μία ιδέα που δείχνει πίστη στην ομάδα και τις δυνατότητές της. Ένα γενναίο έξτρα πριμ!

Ο πρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» ανακοίνωσε πως θα δωρίσει 50.000 ευρώ σε κάθε παίκτη του ρόστερ σε περίπτωση που κατακτηθεί το πρωτάθλημα. Πρόκειται για μία κίνηση που δεν ομοιάζει με άλλες παρόμοιες, αφού συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις το πριμ είναι ένα ποσό το οποίο μοιράζεται στους ποδοσφαιριστές ανάλογα με τα λεπτά συμμετοχής. Ο Γιάννης Αλαφούζος, όμως, προτίμησε να πριμοδοτήσει κάθε παίκτη με το ίδιο ποσό, προκειμένου να αυξήσει τον ανταγωνισμό και στις προπονήσεις, εκεί που πλέον πολλοί αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές έχουν… 50.000 λόγους παραπάνω να τα δίνουν όλα.

Ο Αλαφούζος θέλει περισσότερο να συσπειρώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα και όχι τόσο να χαρίσει επιπλέον κίνητρο στους ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές, ενώ με το πριμ αυτό αποδεικνύει στους πάντες ότι τους πιστεύει, ενώ είναι πραγματικά γενναία ως οικονομική κίνηση, αφού –αν κατακτηθεί το πρωτάθλημα- θα έχει να δίνει περισσότερό από 1.000.000 ευρώ, δίχως να είναι εξασφαλισμένη η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League! Από το παιχνίδι με το Λεβαδειακό θα φανεί αν το πριμ αυτό θα κάνει τη δουλειά του…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα