Ο Γκαζαριάν και τα κατορθώματά του!

Στην Ελλάδα πέρασε μάλλον απαρατήρητος. Ο Ολυμπιακός πόνταρε πάνω στον Γκεβόργκ Γκαζαριάν γιατί διέκρινε έναν ποδοσφαιριστή με καλά στοιχεία όσο αγωνιζόταν στην Μέταλουργκ.

Ο 27χρονος Αρμένης, όμως, δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των ερυθρόλευκων, ενώ ούτε στην Κέρκυρα κατάφερε να διακριθεί με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει την καριέρα του στην Μαρίτιμο.

Στη συγκεκριμένη ομάδα, ωστόσο, σταμάτησε να παίζει ως αριστερό χαφ-εξτρέμ και απέκτησε έναν πιο ελεύθερο ρόλο μέσα στο γήπεδο. Αποτέλεσμα, στα τέσσερα πρώτα ματς της Μαρίτιμο στην Πορτογαλία να είναι η αποκάλυψη του ομάδας του και εκ των κορυφαίων του πρωταθλήματος.

Έτσι, εντελώς από το πουθενά, ένας παίκτης που δεν ξεπέρασε ποτέ το 1.000.000 ευρώ σε χρηματιστηριακή αξία να κοστίζει πλέον 10.000.000 ευρώ! Βέβαια, όλα αυτά είναι θεωρητικά, ενώ το χεράκι του θα έχει βάλει σίγουρα και ο δαιμόνιος μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα που τον εκπροσωπεί. Πάντως, στον Πειραιά εξακολουθούν να πιστεύουν πως δεν έχασαν κάποιο… κελεπούρι και πως ο Γκαζαριάν απλά «έδεσε» με τη συγκεκριμένη ομάδα που είναι, άλλωστε, και χαμηλών απαιτήσεων.  Μέχρι στιγμής έχει δύο γκολ στο πρωτάθλημα και έχει βοηθήσει την ομάδα του να σκοράρει οκτώ γκολ στα τέσσερα πρώτα ματς. Η Μαρίτιμο τα τελευταία 15 χρόνια είχε σκοράρει μόνο μία φορά και στα τέσσερα πρώτα ματς του πρωταθλήματος (4 συνολικά το 2004 με ισάριθμες νίκες 1-0) και το φετινό κατόρθωμα μάλλον έχει… συγκλονίσει τον κόσμο του συγκεκριμένου συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα