Ο Μουρίνιο, η κόρη του και το… ντεκολτέ που σκοράρει! (pic)

Το έχει η… οικογένεια να μαγνητίζει τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Ζοσέ Μουρίνιο εκτός από εξαιρετικός προπονητής, είναι και ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, ο οποίος δεν… κλείνει ποτέ το στόμα του, προκαλώντας με όσα λέει την κοινή γνώμη, τους αντιπάλους του και πολλές φορές το… κοινό αίσθημα!

Η κόρη του ωστόσο, αποδεικνύεται εξίσου εκρηκτική και… πληθωρική, όχι με τα λόγια, αλλά με την παρουσία της. Η Ματίλντι Μουρίνιο, συνόδευσε τον πατέρα της σε γκαλά στο οποίο βραβεύτηκε ο κόουτς της Τσέλσι. Για πρώτη φορά, ο Ζοσέ πέρασε σε ρόλο… κομπάρσου, καθώς η πανέμορφη Ματίλντι όχι μόνο προσέλκυσε τα φλας της δημοσιότητας, αλλά προκάλεσε… παγκόσμια συζήτηση για το ντεκολτέ της, το οποίο ήταν άκρως αποκαλυπτικό.

mou1

Ο Ζοσέ βεβαίως, ούτε… μιλιά δεν έβγαλε. Καθόταν στωικά δίπλα της, φωτογραφήθηκαν μαζί και η βραδιά πέρασε με τη Ματίλντι να συνοδεύεται από τους «παπαράτσι», οι οποίοι δεν χόρταιναν να τη φωτογραφίζουν. Τι να πει και ο Πορτογάλος; Εξάλλου δεν τον… παίρνει όπως με τους ποδοσφαιριστές του ή τους αντιπάλους του. Εδώ ο παίκτης είναι… διαφορετικού επιπέδου και παίζει μπάλα μονίμως στο γήπεδό του, παρουσιάζοντας υψηλής βαθμίδας θέαμα…

mou2

mou3

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα