Πέφτουν οι προτάσεις βροχή!

Βροχή προτάσεων εξακολουθεί να λαμβάνει η ΠΑΕ ΑΕΚ για περιπτώσεις επιθετικών ποδοσφαιριστών, αφού η πιάτσα εξακολουθεί να γνωρίζει ότι η ομάδα ψάχνει για στράικερ.

Προφανώς δέχεται προτάσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών, γεγονός που οφείλεται στο ότι έχει παρέλθει η ημερομηνία, ωστόσο ακόμη κι έτσι υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές. Αυτή τη φορά, ωστόσο, η διοίκηση προτιμά να κινείται στο… σκοτάδι. Αυτό συμβαίνει επειδή τις προηγούμενες μέρες διέρρευσαν όλα τα ονόματα των παικτών που εξέταζε η ομάδα, αυτό δημιούργησε προσδοκίες και παράλληλα μία εντύπωση πως η ΠΑΕ απέτυχε σε σειρά διαπραγματεύσεων, ενώ στην πραγματικότητα απλά δεν ξεπερνούσε το «ταβάνι» που έχει τεθεί από την αρχή. Το ίδιο είχε συμβεί άλλωστε και με τους Χαφέζ και Τζιοβάνι τον προηγούμενο μήνα.

Αυτή τη φορά,  λοιπόν, όλα γίνονται μυστικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μιλοβάνοβιτς δεν έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις οι οποίες μελετούνται. Γνωστή στην πραγματικότητα είναι μόνο μία, αυτή του Ούτσε. Το σίγουρο είναι πως η ΠΑΕ διαθέτει τα χρήματα για ένα ακόμη συμβόλαιο, μιας και το απέδειξε αυτό με τις προτάσεις που έκανε τις τελευταίες μέρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα