Από τη Νέα Υόρκη τα πυρά της Ζωής με… στόχο την Κουμουνδούρου

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ από… κάθε γωνιά της Γης εξαπολύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που έδωσε το παρών στην 4η Παγκόσμια Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων που διεξήχθη στη Νέα Υόρκη.

Η κα. Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε εκ νέου τον Αλέξη Τσίπρα για «αντιδραστική διαδικασία» με στόχο «να στραγγαλιστεί όχι απλώς η ελληνική κοινωνία αλλά και η Δημοκρατία στον τόπο μας και να επιβληθούν μέτρα αβίωτα στον ελληνικό λαό σε πείσμα της καθαρής εντολής του την 5η Ιουλίου».

Σχολιάζοντας την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου στην ΕΣΗΕΑ έκανε λόγο για μηνύματα που έλαβε η ίδια «πολύ ενθαρρυντικά και πολύ αισιόδοξα ειδικά από τη νέα γενιά, η οποία δεν απελπίζεται, ενεργοποιείται και ξέρει πολύ καλά ότι το νέο δεν είναι η περιτυλιγμένη με νεανικό αμπαλάζ παρουσία, το νέο είναι το πραγματικό ριζοσπαστικό, αυτό που πρεσβεύει και την αντίσταση και την αξιοπρέπεια και την διεκδίκηση μιας αξιοβίωτης ζωής που κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει».

Η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη Λαϊκή Ενότητα, με την οποία όπως όλα δείχνουν θα συμπορευτεί στις εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. «Είναι πολύ νωρίς να σχολιάζουμε δημοσκοπήσεις» και όπως είπε «υπάρχουν δύο δεδομένα»: «Το πρώτο είναι ότι το κόμμα που ενέπνευσε την διεκδίκηση, ο ΣΥΡΙΖΑ, διαλύθηκε με ευθύνη του πρωθυπουργικού και κυβερνητικού επιτελείου που ανέλαβε αυτό το έργο.

Δεύτερο, δυστυχώς, αυτό το ίδιο επιτελείο ανέλαβε και τη ευθύνη των εκλογών με υπερεπείγουσα διαδικασία προκειμένου να εκκαθαρίσει από τη Βουλή όλους και όλες όσους αντιστάθηκαν στην μνημονιακή λαίλαπα και εκβιασμό», παρατήρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα